yleisesittely | historia | toimitilat | osto, myynti ja jakelu

Aina tuoreet tuotteet

Yrityksemme monipuolinen tuotevalikoima muodostuu hedelmien, vihannesten ja juuresten lisäksi mm. suurtaloustuotteista, pakasteista, säilykkeistä ja mausteista.

Tuotteidemme hankinnassa kiinnitämme erityistä huomiota elintarvikkeiden puhtauteen, laatuun sekä turvallisuuteen. Panostamme mielellämme myös lähiruokaan: tuotehankinnassa hyödynnämme runsaasti lähialueiden sopimustuottajiamme.

Tavara saapuu pääasiassa iltaisin, josta se lähtee aikaisin aamulla asiakkaille. Koko varastomme kiertää nopeasti, useamman kerran viikossa. Näin pystymme takaamaan myymiemme tuotteiden laadun, tuoreuden ja turvallisuuden.

Myynti ja jakelu

A.Piipponen Oy on yksityinen, keskusliikkeistä riippumaton elintarviketukku. Asiakaskuntamme koostuu noin 200-300 asiakkaasta. Omaa kieltään hyvästä palvelustamme kertoo se, että suuri osa askiassuhteistamme on erittäin pitkäaikaisia.

Tuotemyyntimme tapahtuu pääasiassa puhelimitse, faxilla tai sähköpostilla. Ota ensisijaisesti yhteys toimistoomme, kun haluat suorittaa ostotoimia, tilausvarauksia tai kun haluat saada lisää informaatiota yrityksestämme. Yhteystietomme löydä näiltä sivuiltamme.

Luotettava kuljetuskalusto

Elintarviketukkumme yhden tukipilareista muodostaa luotettava kuljetuskalustomme. Kaikki tuotteemme kuljetetaan asiakkaillemme omalla kuljetuskalustollamme. Käytössämme on uudenaikainen kalusto, josta löytyy oikeankokokoiset ja –tyyppiset autot (mm. moderni kylmäkuljetuskalusto) kaikille tuotteillemme.

 
A. Piipponen Oy | Ähtärintie 305, 63800 Soini | puh. 020 764 9770, faksi 020 764 9779